Новости

Приредба “Шапат у срцу” посвећена 8. марту

Приредба “Шапат у срцу” посвећена 8. марту

Око 150 малишана Јавне установе дјечији центар “Бубамара” одржало је приредбу “Шапат у срцу” у Културном центру Пале, поводом 8. марта – Међународног дана жена.

Директор дјечијег центра “Бубамара” Пале Славка Брезо рекла је новинарима да су вечерас наступали малишани узраста од три до шест година.

Приредба “Шапат у срцу” посвећена 8. марту
“Ту су биле четири вртићке групе и једна група продуженог боравка. Припреме су почеле почетком фебруара, а у склопу програма преплитале су се рецитације, пјесмице, игрокази, фолклор, балет и све оно што радимо и учимо у вртићу”, навела је Брезо.

Она је истакла да су дјеца показала велику заинтересованост за припрему да учествују и вечерас су послала доста порука љубави за баке, маме, тетке.

Приредба “Шапат у срцу” посвећена 8. марту
Према њеним ријечима, од 1. марта почела је припрема настава за 110 малишана и трајаће до 31. маја, а која се реализује уз финансијску помоћ Министарства просвјете и културе Републике Српске и уз подршку општине Пале.

Брезо је рекла да су малишани распоређени у четири васпитне групе од 16.00 до 19.00 часова, а да је програм замишљен са циљем да се дјеца социјализују, друже и остваре контакт са другом дјецом.

Подијели

0 comments on “Приредба “Шапат у срцу” посвећена 8. марту

Leave Comment