Новости

16. Дани Душка Трифуновића

Концертом познате црногорске пјевачице етно и духовне музике Данице Црногорчевић почећемо нашу традиционалну и широм региона препознатљиву, књижевно – музичку манифестацију „Дани Душка Трифуновића“. Концерт ће се одржати у понедјељак, 12. септембра, у сали Културног центра Пале са почетком у 20 часова. Због велике заинтересованости технички смо омогућили да се концерт Данице прати путем два видео бима који ће бити постављени у холу и испред Културног центра.
Наредног дана, 13. септембра, на Душков рођендан, одржаће се програм за одрасле БУКВАЛНО ТАКО са почетком у 19 часова. Омаж познатом пјеснику уприличиће његови пријатељи по перу и писаној ријечи, а ове године то су Тоде Николетић, Радинко Крулановић, Аћим Тодоровић и Горан Врачар уз музички предах групе „Битанга и принчеви“. Исто вече, биће додјељена награда „Душко Трифуновић“ и добитник награде ће бесједити о Душку.
Трећег дана, у сриједу, 14. септембра, у пријеподневним сатима, тачније у 11 часова, биће одржан програм за дјецу „Дјеци у част“. Угостићемо финалисте Конкурса за најбољи литерарни рад на тему „Љубав нема боље дане“ и награђеним ученицима уручити награде и признања.
Улаз је слободан и драги суграђани добро сте дошли.

Подијели

0 comments on “16. Дани Душка Трифуновића

Comments are closed.