Новости

Их, како бих те ја

Представа „Их, како бих те ја“ у извођењу познате глумице Јасне Орнеле Бери биће изведена у уторак, 14. новембра у 19 часова. Цијена улазнице износи 10 КМ. Улазнице за представе биће у продаји радним данима, од сриједе 8. новембра, у периоду од 9 до 15 часова, а на дане играња од 9 часова па до почетка представа.

Не пропустите погледати хит комедију “ИХ, КАКО БИХ ТЕ ЈА” у којој игра једна од најпознатијих и најпродуктивнијих глумица Јасна Орнела Берy у задње вријеме широј публици препознатљива по легендарној улози Бахре у серији “Два смо свијета различита”.

Хит комедија “Их како бих те ја” је представа која је постигла велики успјех и која је наишла на одличан пријем код публике. Поред Јасне Орнеле Берy у представи играју још два изврсна глумца Вук Маринић и Амар Селимовић .

Ријеч је о сатири о брачним односима у којој се у низу кратких, и комичних сцена, супружници доводе у ситуацију у којој би најрадије убили једно друго.
У овој адаптацији све је на један духовит начин повезано са сценама представе у представи, инспирисаним каријером Јасне Орнеле Берy тачније сликом коју други имају о њој. Захваљујући драматурзима Вуку Маринићу и Ведрани Божиновић, све је обликовано у концепту обиљежавања њеног јубилеја, њеног односа према театру, глуми, њеној каријери, млађим колегама, мушкарцима.

Јасна Орнела Берy носилац је многобројних награда и признања. У својој богатој каријери ова позната глумица је у театру одиграла око седамдесет улога и на хиљаде представа. Играла је у седамнаест серија: Кумови, Два смо свијета различита, Луд збуњен нормалан, Недај се Нина, Студио 4, Печат, Крв није вода, Фолиранти, и у многим другим.

Представа је намијењена широј публици, грађанима свих узраста .
Продукцију представе потписује Јасна Орнела Берy.

Представу је режирао Ирфан Авдић.

Подијели

0 comments on “Их, како бих те ја

Comments are closed.