Новости

Патролне шапе – МОЋНИ

Најновије домаће филмско остварење чувеног српског редитеља Радоша Бајића ХЕРОЈИ ХАЛИЈАРДА  биће приказано у нашем Центру 25. и 26. октобра,  у термину од 20 часова. Поред домаћег филма биће приказан и најновији цртани филм „Патролне шапе“  у термину од 18 часова. Улазнице по цијени од 5 КМ биће у продаји од понедјељка, 23. октобра,  од 9 до 15 часова, а на дане приказивања од 9 часова, па до почетка пројекција.

За организоване посјете  предшколских и школских установа, у истим данима,  у понуди имамо цртани филм Ричард Рoда, по цијени од 3 КМ.

Синопсис ПАТРОЛНЕ ШАПЕ – МОЋНИ 2023.

Када се магични метеор спусти у Град пустоловина, ПАТРОЛНЕ ШАПЕ добијају супер моћ и постају МОЋНЕ КУЦЕ! За Скај , која је најмања у њиховом тиму, нове моћи су остварење снова. Али, ствари ће постати лоше када Хамдингер, њихов највећи непријатељ, побјегне из затвора  и удружи се са лудим научником, како би украо супер моћи за два зликовца. Док судбина Града пустоловина виси о концу, Моћне Куце морају да зауставе зликовце прије него што постане касно, а Скај ће морати да научи да чак и они најмањи  могу да направе највећу промјену.

 

 

Подијели

0 comments on “Патролне шапе – МОЋНИ

Comments are closed.