Новости

Ричард рода 2

 

Најновије домаће филмско остварење чувеног српског редитеља Радоша Бајића ХЕРОЈИ ХАЛИЈАРДА  биће приказано у нашем Центру 25. и 26. октобра,  у термину од 20 часова. Поред домаћег филма биће приказан и најновији цртани филм „Патролне шапе“  у термину од 18 часова. Улазнице по цијени од 5 КМ биће у продаји од понедјељка, 23. октобра,  од 9 до 15 часова, а на дане приказивања од 9 часова, па до почетка пројекција.

За организоване посјете  предшколских и школских установа, у истим данима,  у понуди имамо цртани филм Ричард Рoда, по цијени од 3 КМ.

Синопсис РИЧАРД РОДА 2 (2023)

Ричард, неустрашиви врабац ког је усвојила породица рода, зиму проводи уживајући на Великом језеру на сјеверу Африке. Када схвати да он неће бити тај који ће предводити своје јато назад на сјевер, одлучује да побјегне и да лети сам. На свом путу, упознаће Самију и њено јато врабаца, које у заточеништву држе зли марабуи, којима управља похлепни паун Замано. Једина шанса да се врабац ослободи јесте да ријеши загонетку и пронађе Велики драгуљ, а то захтјева тимски рад, повјерење и прије свега спретност.

 

 

Подијели

0 comments on “Ричард рода 2

Comments are closed.