Новости

Пројекције филмова “Зец Петар” и “Лед”

Пројекције филмова “Зец Петар” и “Лед”

У Културном центру Пале у понедјељак 26. марта ће бити одржана пројекција филмова “Зец Петар” и “Лед”.

Анимирано-играни филм “Зец Петар” прича никад прије испричану причу о Зецу Петру која почиње тако што Петар и његова цијела породица преузме фарму старог господина Грегора и почну је уништавати бацајући воће и поврће на све стране и правећи неред. Када на фарму по своје насљедство дође млађи господин Тома Грегор, који је далеко бистрији и оштроумнији, за Петра то значи само додатни изазов, никако престанак забаве. Ривалство Зеца Петра и младог Томе одвешће их у велику авантуру далеко ван њихове идиличне околине правац у гужву лондонске подземне жељезнице и све до опасних улица града и назад.

Инспирисан истинитим догађајима, Лед је емотивна прича о дјевојци којој је љубав помогла да устане из инвалидских колица и да постане шампион свијета у клизању. Још од раног дјетињства, Нађа је вјеровала у чуда. Замишљала је како истрчава на лед уз овације публике и изводи свој најљепши плес. Због своје вјере и истрајности, она постаје позната клизачица. На корак до највећег успјеха у каријери, Нађа доживљава озбиљну повреду и завршава у инвалидским колицима. Вративши се у родни град Иркутск, она поново проналази своје снове – захваљујући снази Сибира у њеној крви, али и неочекиваној љубави према хокејашу Саши.

Пројекција филма “Зец Петар” је заказана за 18:30 часова, док је пројекција филма “Лед” заказана за 20.00 часова.

Цијена улазница је 4 КМ. Исте можете купити на биљетарници Културног центра Пале радним данима, на дан приказивања од 8:00 до 13:00 часова и два сата прије почетка пројекције.

Подијели

0 comments on “Пројекције филмова “Зец Петар” и “Лед”

Leave Comment