Новости

Филмотека: оригинал и римејк

Кинотека Републике Српске                                                       Кинотека Републике Српске
Филмотека: оригинал и римејк                                                  Филмотека: оригинал и римејк
Филм: „ТЈЕЛЕСНА СТРАЖА“ (1961)                                             Филм: „ЗА ШАКУ ДОЛАРА“ (1964)
Режија: Акира Куросава                                                              Режија: Серђо Леоне
17. мај 2021. године у 19 часова                                                18. мај 2021. године у 19 часова
                                                                  Бесплатан улаз

Подијели

0 comments on “Филмотека: оригинал и римејк

Comments are closed.